Golf & Plate

Golf & Plate (9 holes)

Arrangement met Plate en 9 holes The Links Valley North Course of South Course.

Teetime tussen 15:00 en 18:00 uur.

(De course die u die dag speelt kunt u vinden op WELKE LUS)

Ontvangst

Wij ontvangen u graag 20 minuten voor uw teetime in onze receptie/golfshop. Na betaling van de arrangementsprijs krijgt u van ons een scorekaart en een ballentegoed voor de driving range.

Golfronde 9 holes North Course of South Course

Na uw golfronde ontvangen wij u in de brasserie voor een Plate. Hierbij kunt u kiezen uit een Saté, Hamburger of een Maaltijdsalade (vlees, vis of vegetarisch). Deze gerechten worden uitgeserveerd met Frites met mayonaise.

Prijs incl. plate: 9 holes € 49,00 p.p.

(excl. overige consumpties)

RESERVEREN KLIK HIER

The Links Luxe

The Links Luxe (9 holes North of South)

Arrangement met koffie of thee en een lekkernij, borrelplank The Valley 2.0, menu North (2-gangen seizoensdiner) en 9 holes The Links Valley North Course of South Course.

(De course die u die dag speelt kunt u vinden op WELKE LUS)

Ontvangst

Wij ontvangen u graag 20 minuten voor uw teetime in onze receptie/golfshop. Na betaling van de arrangementsprijs krijgt u van ons een scorekaart en een ballentegoed voor de driving range. Na aanmelding ontvangen wij u in onze brasserie voor een kop koffie of thee.

Golfronde 9 holes North Course of South Course

Na uw golfronde ontvangen wij u weer in onze brasserie. Wij serveren u dan een borrelplank The Valley 2.0.

Geniet vervolgens van een 2-gangen seizoensdiner, waarbij u de keuze heeft uit vlees, vis of vegetarisch. Aansluitend serveren wij het dessert van de Chef.

Prijs 9 holes incl. koffie of thee met lekkernij, borrelplank The Valley 2.0, 2-gangen seizoensdiner: € 75,00 p.p. (excl. overige consumpties)

RESERVEREN KLIK HIER

Golf & Lunch

Golf & Lunch (9 holes)

Arrangement met Lunch en 9 holes The Links Valley North Course of South Course.

(De course die u die dag speelt kunt u vinden op WELKE LUS)

Ontvangst

Wij ontvangen u graag voor uw teetime in onze receptie/golfshop. Na betaling van de arrangementsprijs krijgt u van ons een scorekaart. Bij uw arrangement is een ballentegoed inbegrepen. Op de driving range kunt u ook gebruik maken van het Toptracer Systeem. 

U kunt voor uw golfronde in onze brasserie genieten van een kopje koffie of thee.

Golfronde 9 holes North Course of South Course

Wij serveren na uw golfronde de lunch in de brasserie. U heeft hierbij de keuze uit een Valley 12-uurtje, kroketten met brood of een maaltijdsalade van de Chef (vlees, vis of vegetarisch).

Prijs incl. lunch: 9 holes € 49,00 p.p.

(excl. overige consumpties)

RESERVEREN KLIK HIER

The Valley

The Valley 18 holes North of South

Arrangement met koffie of thee met seizoensgebak, borrelplank The Valley, Hoofdgerecht en verrassingsdessert van de Chef en 18 holes The Links Valley North Course of South Course.

(De course die u die dag speelt kunt u vinden op WELKE LUS)

Ontvangst

Wij ontvangen u graag voor uw teetime in onze receptie/golfshop. Na betaling van de arrangementsprijs krijgt u van ons een scorekaart. Bij uw arrangement is ballentegoed voor de driving range inbegrepen. Verder kunt u op de driving range ook gebruik maken van het Toptracer Systeem.

Na aanmelding ontvangen wij u graag in onze brasserie om te genieten van een lekker kopje koffie of thee met een heerlijk stuk seizoensgebak.

Golfronde 18 holes North Course of South Course

Afhankelijk van de gekozen dag speelt u de North of de South course.

Na uw golfronde ontvangen wij u of binnen in onze brasserie of op het terras om lekker te genieten van een borrelplank The Valley 2.0.

Aansluitend na de borrel gaat u genieten van een hoofdgerecht waarbij u de keuze heeft uit vlees, vis of vegetarisch. Ter afsluiting serveren wij u een verrassingsdessert van de Chef.

Prijs 18 holes incl. koffie of thee met gebak, borrelplank The Valley, hoofdgerecht en verrassingsdessert van de Chef: € 95,00 p.p. (excl. overige consumpties)

Dit arrangement is ook met 9 holes te boeken. Informeer naar de prijs.

RESERVEREN KLIK HIER

Dieetwensen en allergieën

Uiteraard kunnen wij rekening houden met dieetwensen of allergieën. Wanneer u dit tijdig aangeeft kunnen wij een passend alternatief voorstellen.

Greenfee spelers kunnen alleen een starttijd boeken via 088 35 23 000 of info@thelinksvalley.nl