gert-jan-markus
Wie geeft er les?

Gert Jan Markus

Gert Jan Markus is PGA Elite Performance Coach en sinds 2019 verbonden aan de Links Valley Golfschool. Mede vanwege zijn jarenlange interesse in alles wat er binnen én buiten de golfwereld te leren valt, is hij in 2020 onderscheiden als Corporate Livewire Sportcoach van het jaar.

Gespecialiseerd in ‘Long-term improvement’ heeft hij het niveau van menig golfspeler naar een hoger niveau getild. Uiteraard is er veel meer mogelijk. Gert Jan heeft vele trainingen en cursussen gevolgd om zijn leerlingen nóg sneller te laten verbeteren en het plezier te vergroten. Gert Jan is o.a. getraind als:

  • Elite Performance Coach
  • TourTempo certified
  • Iron Shirt Golfcoach
  • Titleist Performance Institute trainer
  • Harald Swash putting coach
  • LAWs golfcoach
  • Instinctive Golfcoach
  • Officieel erkend als PGA Holland Puttingcoach

Daarnaast maakt Gert Jan veel gebruik van de laatste technologische snufjes zoals de Flightscope (balvlucht analyse) en de Toptracer (spelanalyse). Hoewel het golfspel soms overweldigend kan zijn, weet Gert Jan de fundamentals haarscherp en simpel over te brengen. Leerlingen weten hun spel vanaf les 1 beter te analyseren en leren eenvoudig de juiste correcties toe te passen zodat zij direct beter gaan spelen.

Onder het genot van een kopje koffie en een baananalyse wordt uw huidige spelniveau in kaart gebracht. Aan de hand hiervan wordt een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld waarmee u, gegarandeerd, uw gewenste niveau zal behalen. Gert Jan weet dat zijn leerlingen niet slechts ‘les’ willen hebben, zij willen resultaat. Dit resultaat wordt, als enige golfschool in Nederland, dan ook gegarandeerd.

Heeft u een droomhandicap? Een niveau die u graag wilt behalen of een probleem waarmee u al te lang rondloopt? Blijf er niet mee zitten en reserveer vandaag nog een training bij Gert Jan Markus van The Links Valley Golfschool.

cd
Wie geeft er les?

Carolien Driessen

Carolien is PGA A-Golfprofessional met ervaring in alle facetten van het lesgeven. Of je nu een absolute beginner bent of een single handicapper met ambitie om een nog betere golfer te worden: ze gaat graag met je aan de slag. Ze gaat in haar golflessen uit van jou en kijk welke methode het best bij je past: de golflessen zijn maatwerk. Daarbij maakt ze gebruik van kennis opgedaan in opleidingen en bijscholingen in binnen- en buitenland. Zichzelf blijven bijscholen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen beschouwt ze als haar plicht om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Zelf beter worden is anderen beter maken!

Haar specialismen zijn: PGA Puttcoach, Shortgame coach, AimPiont – Putten & greenreading, lesgeven aan mensen met een fysieke beperking, course-management. Voor de puttlessen maakt ze gebruik van “Capto”. Door te trainen op Capto en dit regelmatig te meten en te analyseren is een snelle verbetering van uw putting stroke een feit, en dus minder putts per ronde! Na een intake en het noteren van de specificaties van uw putter volgt de eigenlijke aanpak met een sensor op uw putter. Aan de hand van al deze gegevens maakt ze een gericht plan van aanpak voor u, inclusief oefeningen. Een plan van aanpak dat voor u werkt!

Carolien werkt op de woensdag en donderdag op The Links Valley.

thumbnail_283
Wie geeft er les?

Mike Woltering

Mike Woltering, mede-eigenaar van The Links Valley, begon in 1988 met golf en werd in 1996 golfprofessional. Door zijn ruime ervaring in het lesgeven en het gebruik van moderne apparatuur weet Mike zowel beginnende als zeer ervaren golfers uitstekend te helpen bij hun golfspel.

Bekijk het lesaanbod