gert-jan-markus
Wie geeft er les?

Gert Jan Markus

Gert Jan Markus is PGA Elite Performance Coach en sinds 2019 verbonden aan de Links Valley Golfschool. Mede vanwege zijn jarenlange interesse in alles wat er binnen én buiten de golfwereld te leren valt, is hij in 2020 onderscheiden als Corporate Livewire Sportcoach van het jaar.

Gespecialiseerd in ‘Long-term improvement’ heeft hij het niveau van menig golfspeler naar een hoger niveau getild. Uiteraard is er veel meer mogelijk. Gert Jan heeft vele trainingen en cursussen gevolgd om zijn leerlingen nóg sneller te laten verbeteren en het plezier te vergroten. Gert Jan is o.a. getraind als:

  • Elite Performance Coach
  • TourTempo certified
  • Iron Shirt Golfcoach
  • Titleist Performance Institute trainer
  • Harald Swash putting coach
  • LAWs golfcoach
  • Instinctive Golfcoach
  • Officieel erkend als PGA Holland Puttingcoach

Daarnaast maakt Gert Jan veel gebruik van de laatste technologische snufjes zoals de Flightscope (balvlucht analyse) en de Toptracer (spelanalyse). Hoewel het golfspel soms overweldigend kan zijn, weet Gert Jan de fundamentals haarscherp en simpel over te brengen. Leerlingen weten hun spel vanaf les 1 beter te analyseren en leren eenvoudig de juiste correcties toe te passen zodat zij direct beter gaan spelen.

Onder het genot van een kopje koffie en een baananalyse wordt uw huidige spelniveau in kaart gebracht. Aan de hand hiervan wordt een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld waarmee u, gegarandeerd, uw gewenste niveau zal behalen. Gert Jan weet dat zijn leerlingen niet slechts ‘les’ willen hebben, zij willen resultaat. Dit resultaat wordt, als enige golfschool in Nederland, dan ook gegarandeerd.

Heeft u een droomhandicap? Een niveau die u graag wilt behalen of een probleem waarmee u al te lang rondloopt? Blijf er niet mee zitten en reserveer vandaag nog een training bij Gert Jan Markus van The Links Valley Golfschool.

cd
Wie geeft er les?

Carolien Driessen

Carolien is golfprofessional en golf is haar passie!

Carolien is ruim 18 jaar PGA A-Golfprofessional met ervaring in alle facetten van het lesgeven. Daarnaast is ze KSS 4 gekwalificeerd, wat wil zeggen dat ze is opgeleid om les te geven tot handicap 0, competitieteams te coachen, jeugdcoaches op te leiden, een golfinstructeur of B-professional aan te sturen en golfbeleid te ontwikkelen en te implementeren. Of u nu een absolute beginner bent of een single handicapper met ambitie om een nog betere golfer te worden: Carolien gaat graag met u aan de slag. Van alle facetten van het golfspel kan ze u de fijne kneepjes bijbrengen, zodat u op langere termijn een betere golfer wordt.

Bent u al wel bekend met de sport en wilt u nu zelf wel eens aan de slag, dan is de Golfstart cursus iets voor u. Voor slechts € 109 p.p. In deze 4 golflessen komen alle facetten van het uitdagende golfspel aan bod. Een mooie vervolgstap is The Links Valley Handicap cursus waarin u in 10 lessen van 80 minuten uw handicap haalt.

Wilt u op korte termijn een handicap verbetering dan gaat Carolien graag met u aan de slag met het putten en de short game. Want hier zijn de meeste slagen te winnen! Juist op The Links Valley zijn de oefenfaciliteiten het hele jaar door in prima conditie om deze onderdelen te trainen. Carolien gaat in haar golflessen uit van u en kijkt welke methode het beste bij u past: haar golflessen zijn maatwerk. Met als doel: betere scores en meer golfplezier!

Het blijven bijscholen en op de hoogte zijn van de ontwikkelingen beschouwt ze als haar plicht om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Zelf beter worden is anderen beter maken! Graag wil ze haar kennis en enthousiasme met u delen om niet terug te vallen in het oude, maar sterker te worden in het nieuwe! Hierbij maakt ze gebruik van de laatste technologische snufjes zoals de Flightscope (balvlucht analyse) Capto Putting (putanalyse) en de Toptracer.

Naast privélessen, jeugdlessen en groepslessen verzorgt ze zowel in het voor- als najaar golfreizen naar diverse buitenlandse bestemmingen. Deze volledig verzorgde golftrips draaien natuurlijk om golfplezier, waarbij er naast 18 holes golfen ook dagelijks golftrainingen zijn. Goed eten en een enthousiast gezelschap golfliefhebbers zorgen voor een paar heerlijke dagen. 


Nieuwsgierig geworden! Reserveer vandaag dan nog een golfles bij Carolien op The Links Valley. U gaat dan samen met haar kijken naar uw specifieke wensen en een plan maken dat bij u past. Mensen verbinden, versterken en inspireren – dat is waar Carolien voor gaat en staat.

Carolien werkt op de woensdag en donderdag op The Links Valley.

thumbnail_283
Wie geeft er les?

Mike Woltering

Mike Woltering, mede-eigenaar van The Links Valley, begon in 1988 met golf en werd in 1996 golfprofessional. Door zijn ruime ervaring in het lesgeven en het gebruik van moderne apparatuur weet Mike zowel beginnende als zeer ervaren golfers uitstekend te helpen bij hun golfspel.

Bekijk het lesaanbod